








Времe за доставка: 1-3 дни
Отказ от отговорност: Детайлите могат да се различават от нож до нож, като например покритието, цвета на покритието, цвета на дървото, дори размера с 1-2 мм.
Ниво на рязкост: Много рязко. Може да се заточва много лесно, когато е необходимо.
Дървесина: обработва се с естествено минерално масло и може да се поддържа с такива специални масла за дърво. Препоръчваме това да се прави от време на време, за да се запазят цветът и свойствата на дървото.
За да възстановите гладкостта на дръжката, препоръчваме, преди да я обработите с масло, да я шлифовате с много фина шкурка.
Инструкции за поддръжка:
-Не почиствайте в съдомиялна машина.
-Не оставяйте съдовете в мивката заедно с другите съдове и не ги оставяйте да съхнат в съдомиялната.
-Измийте обикновено с вода и препарат веднага след употреба, но избършете влагата веднага след употреба с кърпа или хартиена кърпа.
-Не оставяйте в много влажна или парна среда
-Заточвайте от време на време, за да запазите острието. Нормално е фрезата да се износи след няколко използвания, като в зависимост от метала тя ще издържа повече или по-малко. По правило металите, които ръждясват по-лесно, запазват режещия си ръб за по-дълго време, особено тези, които са предимно от неръждаема стомана, са по-устойчиви на ръжда, но режещият ръб не е много остър и не остава остър за много дълго време.
-Например високо въглеродната стомана е склонна да ръждясва бързо, но това е напълно нормално, металът запазва ръба си дълго време, но ръждясва по-лесно. Не е необходимо да се притеснявате, когато се появи ръжда, тя е напълно нормална за тези метали. На противоположния полюс, VG10 стомана, например, ръждясва много трудно, ето защо тя е добра в кухнята и за ежедневна употреба, за да се нуждаят от твърде много поддръжка, но тя трябва да се заточва по-често. Ако все пак се появи ръжда, добрата новина е, че тя е само повърхностна и може да бъде отстранена много лесно с разтвор против ръжда.
-Дървените дръжки се нуждаят от редовна поддръжка. Когато започне да се начупва, се нуждаете от фина шкурка и масло за дърво. Използвайте шкурка, за да отстраните треските и да направите дръжката фина, след което нанесете масло за поддръжка.
Инструкции за употреба:
-Преди първата употреба измийте ножовете с вода и препарат за миене на съдове, след което следвайте инструкциите за поддръжка.
-Използвайте ножовете само върху специални дървени или PVC плотове. Не използвайте ножове върху мраморни, метални или други твърди плотове.
-Не използвайте ножа, като го удряте, а като го режете. Острието е тънко и остро за лесно рязане, не го удряйте при никакви обстоятелства.
-Не режете големи кости, не удряйте големи кости. За разфасоването на големи и твърди кости са необходими специални триони, обикновено от много твърда стомана, например въглеродна, с широкоъгълно, грубо и дебело острие, балансирано по отношение на теглото, за да може да се нанасят удари с него. Blades.ro все още не продава такива остриета.
-Внимавайте с обвивките, за да не се нараните, те могат да се влошат с времето, най-вече текстилните, без подсилване. Най-устойчиви са тези, които са изработени от синтетична кожа, подсилена по ръба.
Помощ клиенти 09.00-15.00
contact@blades.bg
Ramen,
Много качествен, ако е малко остър реже идеално!
RaspundeБеше ли полезен отзивът?